Unga leder unga

Händelser

Våra händelser

Kommande händelser

Här kan du se alla inplanerade event och aktiviteter vi har. Bara anmäld dig här så är du välkommen att följa med!

Om våra händelser

Unika upplevelser och positiv energi

Unga Leder Unga har hela tiden strävat efter att leverera en helt unik och minnesvärd upplevelse från början till slut. Vi anser att sprida positiv energi handlar om att skapa en relation med våra medlemmar, förstå deras personliga stil och erbjuda en helhetsupplevelse för dem. 

Padel

Padel

En fysik aktivitet som är superrolig även för nybörjare. Perfekt för att både ha kul och röra på sig. Häng med nästa gång vi spelar.

Gaming

Vi anordnar turneringar och ställer upp event kring datorspel som t.ex CS:GO. Kom och spela på våra datorer oavsett om du är proffs eller helt ny.

Bowling

Bowling

Följ med till bowlingbanan och upplev känslan av att sätta en oväntad strike. Det är ett perfekt sätt att ha roligt och vara social samtidigt.

Biljard

Tävla mot varandra eller spela bara för det är kul, det är upp till dig. Häng med och spela biljard för att ta del av gemenskapen runt det gröna bordet.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion här svarar vi på några vanliga frågor om våra aktiviteter. Här hittar du användbar information för att göra din upplevelse hos oss ännu bättre

Vi hoppas att dessa svar hjälper till att klargöra några av dina frågor om våra aktiviteter. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att välkomna dig till våra spännande evenemang och aktiviteter!